Transformare incredibila! Era o coafeza uratica foc, dar a facut rost de 40.000 de euro si si-a schimbat toata viata! Cum arata acum bomba-sexy!

Publicat: 16 Nov. 2018, 15:19 Life

Arata ca o bomba sexy, dar in tinerete era uratica rau de tot. Transformarea ei este absolut incredibila.

Transformare wow! Era o coafeza uratica foc, dar a facut rost de 40.000 de euro. Are 24 de ani si viata ei a inceput abia acum dupa ce toata lumea a ras de ea si toti i-au spus ca nu este deloc o femeie atractiva.

Celine Centino locuieste in Zurich si tocmai a cheltuit 40.000 de euro pe operatii estetice care au facut-o sa arate de nerecunoscut. In prezent femeia nu mai seamana deloc cu cea dinainte si i s-a schimbat intreaga viata.

Toata adolescenta si chiar in prima parte a maturitatii a fost jignita de barbati si evitata pentru ca era urata, dar a avut o singura ambitie, sa stranga bani si sa-si faca imbunatatirile mult visate.

Dupa 3 implanturi de silicon in sani, dupa ajustari le pometi, obraji si buze, acum arata uluitor si a devenit o vedeta pe Instagram. Drama de a fi umilita zilnic a facut-o sa aiba suficienta ambitie incat toti cei 40.000 de euro sa fie stransi din salariul ei de coafeza.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Nov. 2018, 15:19 Life
Pe aceeași temă