Transformare Ciao.ro: schimbare radicala de look pentru aceasta tanara! Cum a ajuns sa straluceasca la propriu VIDEO

Publicat: 29 Nov. 2017, 17:53 Beauty & Style

Ce face o femeie când își dorește să demonstreze că este cea mai puternică, când vrea să fie remarcată sau să își ridice moralul? Multe își sună o prietenă dar altele își fac o schimbare de look spectaculoasă. Se lasă pe mâna unor profesioniști, îi invită să creeze pentru ea și se lasă purtată de ei în lumea fascinantă a ceea ce va urma să fie propriul look.

Într-o astfel de situație a fost Maria care a mers la Jovsky Studio Corbeanca unde s-a lăsat pe mâna hairstyle-istei Mădălina Lazăr și a make up artistei Sofia Matache iar rezultatul a fost unul de-a dreptul spectaculos. „Am vopsit baza în nuanțe de blond mediu (cald), iar pe lungimi am combinat balayage cu sunlight. Apoi am nuanțat totul cu blond irizat-cenușiu, totul pe o tunsoare long bob”.” ne-a declarat hairstyle-istul Mădălina Lazăr.

Și, cum spuneam, pentru că imaginea trebuie să fie completă, să fie unitară, Maria s-a bucurat și de ajutorul make-up artistului Sofia Matache, care a reușit să execute un machiaj care a transformat-o total pe Maria. “Având tenul impecabil, a fost suficient să scot ochii în evidență așa că am mers pe un machiaj natural”, ne-a declarat make-up artistul Sofia Matache.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2017, 17:53 Beauty & Style
Pe aceeași temă