Tragedie în lumea sportului! Un fotbalist, găsit mort în hotel!

Publicat: 10 Sep. 2019, 11:35 Ciao.ro
Tragedie în lumea sportului! Un fotbalist, găsit mort în hotel!

O nouă tragedie a îndoliat lumea fotbalului mondial. Jairzinho Pieter (31 de ani), portarul reprezentativei din Curacao, a decedat luni, 9 septembrie 2019, în hotelul în care naționala sa se afla în cantonament.

Tragedie în lumea sportului. Portarul a fost găsit de către coechipierii săi. Naționala Curacao se pregătea să joace miercuri, 11 septembrie 2019, al doilea meci cu Haiti, din cadrul Ligii Națiunilor, zona CONCACAF, în doar câteva zile.

Tragedie în lumea sportului

Duminică, 8 septembrie, Curacao s-a impus în fața celor din Haiti, scor 1-0, meci în care Pieter a fost rezervă neutilizată, scrie mediafax.ro.

Tragedie în lumea sportului

Eloy Room, portarul titular al naționalei din Curacao, a postat, pe social media, un videoclip în care se vede cum toți componenții lotului se roagă în memoria fostului lor coleg. În plus, sunt și mai multe imagini în care apare Jairzinho Pieter.

Pieter a fost proclamat în iunie anul trecut, 2018, campion al Cupei Regelui, cu reprezentativa Curacao, după ce naționala sa s-a impus la loviturile de departajare în fața Vietnamului.

Publicat: 10 Sep. 2019, 11:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă