Tragedie în familia lui Florin Salam. Fratele artistului a murit!

Publicat: 25 Sep. 2020, 22:56 Vedete
Tragedie în familia lui Florin Salam. Fratele artistului a murit!

Este doliu în familia lui Florin Salam. Fratele manelistului a încetat din viaţă, în această seară. Artistul era internat în spital, la secția de Terapie Intensivă, în București, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar boala i-a agravat starea de sănătate și alte afecțiuni de care suferea.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe fratele lui Florin Salam, în această seară, după ce inima acestuia a încetat să mai bată. Starea lui Neluțu Stoian a fost una extrem de gravă încă de la început, respectiv din luna august, atunci când a ajuns la Institutul „Matei Balș”. De la o simplă răceală, fratele lui Florin Salam a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar după ce a fost testat pentru coronavirus, rezultatul a fost pozitiv.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

Florin Salam a chemat presa la spital

În perioada în care era internat, Neluțu Stoian trimitea mesaje prin care îți ruga familia să-l scoată din spital. De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam a chemat presa la spital, după ce s-a plâns că medicii nu colaborau cu el și familia lui cu privire la starea acestuia de sănătate.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam.

 

Publicat: 25 Sep. 2020, 22:56 Vedete
Pe aceeași temă