Toto Dumitrescu, detalii despre relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu. Ce îi reproșează tânărul

Publicat: 27 Feb. 2021, 15:06 Vedete
Toto Dumitrescu, detalii despre relația cu tatăl său, Ilie Dumitrescu. Ce îi reproșează tânărul

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a povestit în cadrul unui interviu cum se înțelege cu tatăl său. Acesta explică de ce nu i-a călcat pe urme fostului jucător de fotbal.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Acces Direct”, Toto Dumitrescu a mărturisit de ce tatăl său nu l-a încurajat niciodată în ceea ce privește fotbalul. Tânărul a explicat faptul că, părintele său și-a dorit o altă carieră pentru el.

”Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi. Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a declarat Toto Dumitrescu, potrivit spynews.ro.

Toto Dumitrescu, probleme cu legea din cauza drogurilor

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost prins sub infuența substanțelor interzise la volan.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost oprit în trafic de către poliție, iar în urma rezultatelor pe numele acestuia a fost deschis dosar penal, potrivit prosport.ro.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Feb. 2021, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă