(P) Tot ce trebuie să știi despre platforma Loyalfans înainte de a începe s-o folosești

Publicat: 14 iun. 2022, 17:02 Autor: Elena General
(P) Tot ce trebuie să știi despre platforma Loyalfans înainte de a începe s-o folosești

Dacă ești un creator de conținut cu experiență sau măcar unul în devenire, cu siguranță ai auzit despre platforma Loyalfans despre care vorbește mai nou toată lumea care câștigă bani prin intermediul internetului.

Din multe puncte de vedere Loyalfans este o platformă similară cu celebrul Onlyfans întrucât ambele îți oferă posibilitatea de a crea abonamente pentru fani și de a cere bani pentru ele. Prin aceste abonamente creatorii de conținut oferă fanilor lor acces exclusivist la tot felul de creații ale lor și primesc bani în schimbul acestui serviciu.

Până recent, când BBC a lansat un raport în care anunță că platforma Onlyfans interzice mai nou conținutul cu caracter explicit, destinat adulților, Onlyfans era cel mai popular website de acest fel, cu nu mai puțin de două milioane de modele înregistrate și un număr impresionant de peste 100 de milioane de utilizatori.

Cu alte cuvinte, cu puțin timp în urmă, dacă erai creator de conținut și voiai să-ți monetizezi pasiunea, atunci o puteai face cu succes folosind Onlyfans deoarece se găsea acolo public suficient pentru orice tip de conținut. Dar schimbarea politicii acestei platforme nu este doar un zvon, iar o mulțime de conturi pe care era postat un conținut sensibil, au fost deja șterse.

Pe de altă parte, pe Loyalfans încă poți să postezi orice fel de conținut dorești, iar cu cât dai dovadă de mai multă creativitate, cu atât îți cresc și șansele de succes. Dacă folosești Loyalfans ca să-ți monetizezi pasiunea, ai siguranța că nu te vei trezi peste noapte cu contul șters și toată munca ta dispărută, ba dimpotrivă, poți să dormi liniștit știind că materialele tale sunt pe mâini bune și te ajută să prosperi.

Încă o diferență majoră dintre Onlyfans și Loyalfans este faptul că prin intermediul celei de-a doua platforme există o metodă prin care poți câștiga bani pe viață, fără să depui nici cel mai mic efort. Ambele platforme oferă utilizatorilor lor șansa de a profita de un program de afiliere în cadrul căruia dacă recomandă platforma unui alt creator de conținut, iar acesta se înscrie pe ea și începe să posteze obținând la rândul lui bani, 5% din câștigurile acestuia merg la persoana care i-a făcut recomandarea. La Onlyfans însă, acest program are o perioadă de valabilitate și astfel, indiferent de cât de multe persoane ai convinge să se înscrie pe platformă sau ce venituri ar genera acestea, după o perioadă de 12 luni o iei de la zero pentru că recomandarea ta nu-ți mai se ia în calcul. Pe de altă parte, dacă recomanzi cuiva să folosească Loyalfans și persoana în cauză îți ascultă sfatul și începe să creeze, 5% din veniturile acesteia merg către tine, pe viață.

Ce trebuie să faci ca să folosești platforma Loyalfans?

În principiu, nu trebuie să faci absolut nimic special pentru a putea folosi platforma Loyalfans. Ea se adresează tuturor creatorilor de conținut, din toate domeniile și are o interfață intuitivă, ușor de folosit.

Astfel, ca să folosești platforma Loyalfans și să câștigi prin intermediul ei, nu ai nevoie decât de creativitate și multă ambiție. Loyalfans nu-ți impune niciun fel de restricții în ceea ce privește caracterul conținutului tău sau calitatea acestuia, iar singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinești ca s-o poți folosi este să fi împlinit deja vârsta majoratului și să demonstrezi acest lucru printr-un act autentic, scanat și trimis online.

De aceea, dacă te tentează prospectul obținerii unui volum mare de venituri de pe urma conținutului pe care îl creezi, accesează loyalfans.com, urmărește pașii de acolo pentru a-ți crea un cont și lasă-ți imaginația să zboare. Cum am mai spus deja, nu există niciun fel de limite în ceea ce privește tipul de conținut pe care îl poți posta pe această platformă și dacă oferi calitate, cu siguranță se vor găsi destui care s-o aprecieze!

Publicat: 14 iun. 2022, 17:02 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Tags:
Pe aceeași temă