Topul vedetelor surprinse în ipostaze rușinoase, cu mâna în chiloți, scărpinându-se! Nu au mai rezistat mâncărimii chinuitoare și au făcut-o de față cu toată lumea

Publicat: 20 Dec. 2020, 20:35 Vedete

De-a lungul timpului au apărut multe fotografii cu vedete în ipostaze stânjenitoare, însă topul realizat de CIAO.RO, pe care îl puteți accesa din galeria foto, o să vă lase, cu siguranță, muți de uimire!

Chiar dacă se pretind a fi vedete cu maniere, lucrurile se schimbă pentru multe dintre ele atunci când cred că nimeni nu le vede și încep să se simtă… prea confortabil poate.

După cum bine sugerează și pozele din galeria foto, gesturile rușinoase pe care le-au făcut în public sunt și cele care le-au adus în acest top. Cu siguranță toate și-ar dori ca aceste instantanee să dispară de pe fața pământului, însă e prea târziu!

Fie că vorbim de femei, precum Oana Roman, Daniela Crudu sau Anamaria Prodan, sau de bărbați, exemple ar fi aici: Mihai Bendeac, sau Cătălin Scărlătescu, toți au fost surprinși în timp ce se scărpinau, ne scuzați… în dos!

Până și distinsul gazetar Cristian Tudor Popescu a uitat de maniere, în public, și nu a mai rezistat mâncărimii chinuitoare (tot din dos) și a acționat în consecință.

Toate fotografiile sunt memorabile și vă veți convinge de asta accesând senzaționala GALERIE FOTO!

 

 

Publicat: 20 Dec. 2020, 20:35 Vedete
Pe aceeași temă