Topul vedetelor ”intelectuale”, surprinse în poziții răvășitoare! Au evadat la mare sau la piscine, dar și-au pus în bagaje și cărțile preferate

Publicat: 18 apr. 2021, 20:33 Autor: Maria Apostol Vedete

Unul dintre cele mai longevive stereotipuri este acela că femeile frumoase nu sunt și deștepte. Ei bine, topul 30 pe care CIAO.RO vi-l recomandă de această dată vine tocmai să demonteze acest mit!  

Ce poate fi mai frumos, dar și de admirat, decât o femeie pe care o surprinzi în toată frumusețea ei, fără ca ea sa facă vreun efort?! Cam aceasta va fi tema topului realizat de CIAO.RO, pe care îl puteți ”studia” pe îndelete în galeria foto.

Vă punem pe tavă 30 de vedete care nu doar că arată demențial în costume de baie, dar le place să și citească, ”sport” de care fuge multă lume. Iar când le surprinzi în timp ce combină utilul cu plăcutul, adică plaja cu cititul, rezultă un adevărat spectacol vizual.

De exemplu, Alina Ceușan, care a ajuns mai mult decât o vedetă de Instagram, reușește de fiecare dată să-și surprindă publicul cu aparițiile ei. A fost foarte darnică și atunci când ne-a arătat o imagine greu de uitat, de pe terasa casei ei superbe din Cluj, în timp ce se bronza mai mult goală, iar în mâna ținea o carte.

Ce-i drept, mult mai absorbită de citit părea Gina Pistol, în timp ce stătea pe un șezlong, la mare, înainte să rămână însărcinată. Vedeta Antenei 1 a încercat să-și acopere formele cu un tricou negru mai lung, dar pozițiile incitante în care a fost surprinsă au lăsat la un moment dat să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit.

 

Publicat: 18 apr. 2021, 20:33 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă