Topul vedetelor din România care și-au luat iubiți tinerei și virili

Publicat: 27 nov. 2019, 07:51 Autor: Simona Vedete

Nu puține sunt vedetele de sex feminim din România care și-au găsit dragostea în brațele unor iubiți mai tineri.

CIAO.RO vă prezintă care sunt cuplurile ce au stârnit vâlvă din cauza diferențelor de vârstă.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Chiar dacă Alex Ashraf este mai tânăr decât ea cu 14 ani, cei doi nu sunt deranjați deloc de diferența de vârstă și sunt extrem de fericiți împreună.

„Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult.

Sunt atât de fericită! Nu am semnat niciun contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Roman și Marius Elisei

Sunt 10 ani diferență între cei doi îndrăgostiți, iar Oana Roman chiar militează pentru femeile care au iubiţi mai tineri decât ele.

„Mi-aduc aminte când eu mi-am anunţat relaţia cu Marius şi toată lumea a început să vuiască că sunt 10 ani diferenţă între noi. Iată că, uite, Elena are un iubit cu 12 ani mai tânăr decât ea. Acelaşi lucru îl face şi doamna Elena Udrea. A anunţat că e însărcinată, ea având deja 44 de ani şi are o relaţie cu un domn mult mai tânăr decât ea”.

Romanița Iovan și Iulian Gogan

După ce a avut o relație cu pilotul Adrian Iovan, care a murit în tragedia din Munții Apuseni, Romanița a regăsit iubirea în brațele avocatului Iulian Gogan, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca ea.

„Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere. Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile.

Eu poate am luat din energia lui. A contat foarte mult faptul că am avut încredere unul în celălalt. Pentru mine, viața e o mare bucurie. Eu vreau să mă simt iubită și să mă iubesc. Nu pot să trăiesc altfel… Eu am ales să trăiesc viața iubind și acceptând iubirea. Altfel nu vreau, sunt sigură și stăpână pe mine și nu vreau să trăiesc în alt mod“.

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea

Îndrăgita soprana trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mihai, un bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea, care o face extrem de fericită.

„Sunt atât de fericită cu dragul meu de Mihai și pentru cea mai sinceră și frumoasă iubire și pentru fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda este mai tânăr decât Gabriela cu cinci ani, însă lucru care nu reprezintă un impediment, dupa cum a declarat vedeta de televiziune.

„În fiecare zi ne întâmpină cu un zâmbet larg și ne face să ne simțim importante. În fiecare zi mă face să mă fâstâcesc atunci când îmi arată că a meritat să mă îndrăgostesc de el. În fiecare zi mă emoționează cu felul în care a ales să fie tată.

În fiecare zi mă face să zâmbesc pentru gesturile mari și mici. În fiecare îmi spune și mă face să simt că sunt frumoasă. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere, dragoste și discernământ să îl primesc cu bucurie pe el în viața mea”.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov există o diferență de vîrstă de 11 ani, iar Udrea a tars lozul câștigător, fiindcă Adrian a lucrat ca manechin de la vârsta de 18 ani, colaborând cu mărci de renume din lumea modei.

Publicat: 27 nov. 2019, 07:51 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă