Topul vedetelor din România care și-au făcut buze XXL! Cum arătau înainte să se ”tuneze”

Publicat: 23 Jan. 2021, 09:43 Vedete

Raiul buzelor mari! CIAO.RO vă prezintă în galerie un top al vedetelor din România care au trecut pragurile medicilor esteticieni pentru a-și mări buzele, de la S la… XXL!

Dacă pe la începuturile aniilor 2000, vedetele aveau buze ”inocente”, odată cu timpul li s-au transformat în… ”indecente”. Fie că este vorba despre artiste, influencerițe sau chiar și despre domnișoare care și-au făcut loc în rândul persoanelor publice, nu au ratat șansa de a-și aplica transformări majore la chip și trup, fie cu implanturi, botox sau acid hialuronic.

În topul CIAO.RO regăsim vedete care au suferit transformări majore – de la Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu, Eva Kent, până la Loredana Groza, Margherita de la Clejani și chiar și surorile Bambi, Denisa și Raluca Tănase.

Au scos mii de euro din buzunare ca să aibă buze precum celebra Kylie Jenner, dar și pentru siluete și busturi amețitoare. Și să nu uităm nici de posterior, căci și el e important când vine vorba despre propria imagine! De exemplu, Bianca Drăgușanu ar investi cam 600 de euro în fiecare an pentru ca buzele ei să aibă un contur perfect, iar făcând o analiză a ”buzunarului”, până acum ar fi scos din buzunar în ultimii ani câteva mii de euro.

Sursă foto: Arhivă, rețele de socializare

Publicat: 23 Jan. 2021, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă