Topul vedetelor care își schimbă fața după cum bate fardul! Sunt printre cele mai frumoase femei din România, dar cu greu le recunoști nemachiate

Publicat: 22 Nov. 2020, 21:58 Vedete

Femei celebre, frumoase de pică atunci când le vedem pe la evenimente sau la televizor, multe dintre ele devin greu de recunoscut atunci când ies pe stradă fără niciun strop de machiaj!

Machiajul și femeia au fost de nedespărțit încă din perioada Cleopatrei, așa că nu este de mirare că rare sunt ocaziile când asistăm la momente când celebritățile se ”dezbracă” total de el. Iar când o fac, unele te uimesc cu frumusețea lor naturală, și cât de darnică a fost Mama Natură cu ele, altele nu sunt însă la fel de noroase.

Să enumerăm câteva exemple dintre vedetele acestui top 50 pe care cu greu îl veți uita, în care o să vedeți celebrități care și-au asumat și critici, și complimente, pentru felul în care arată fără machiaj.

Andreea Raicu, de exemplu, fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România, a făcut subiectul multor controverse atunci când a apărut nemachiată, și toată lumea a văzut că și ea, ca multe alte femei, mai are cearcăne și riduri. Cu toate astea, ce este de admirat, reprezintă faptul că nu a făcut oricum niciun efort, niciodată, să-și ascundă imeprfecțiunile.

”Fara fond de ten, fara anticearcan, fara ruj, fara bucle intr-o perfecta dezordine. E chipul Andreei Raicu, fara photoshop. Rezultatul e acelasi! Oamenii imi recomanda sa ma machiez, se mira ca am cearcane sau ca nu-mi sta parul impecabil. Cum de imi permit sa fac publice poze asa… neprelucrate?!”, spunea Andreea într-o postare mai veche.

Mai departe, Roxana Vancea, de asemenea o femeie extrem de dorită de foarte mulți bărbați din România (chiar dacă este de ceva timp într-o relație serioasă), și-a asumat apariții publice fără niciun strop de machiaj, și chiar dacă a fost privită și cu ochi critic de către alte femei, bărbații cu siguranță consideră și acum că autul ei este, cu siguranță, decolteul!

Vă invităm să parcurgeți întregul top 50 realizat de CIAO.RO și, cu siguranță, o să ajungeți să vă schimbați părerea (și în bine, și în rău) despre multe dintre preferatele voastre din showbiz.

Publicat: 22 Nov. 2020, 21:58 Vedete
Pe aceeași temă