Topul vedetelor care au fost surprinse făcând amor în public! Scene incendiare care au înfierbântat lumea showbiz-ului

Publicat: 01 nov. 2020, 20:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Luate de val în preajma partenerilor, mai multe vedete din România au ajuns în obiectivul paparazzilor după ce și-au dat frâu liber hormonilor, desi erau în locuri publice.

Pasiunea nu cunoaște limite în cazul multor îndrăgostiți, iar printre vedetele noastre sunt și mulți exhibiționiști care au oferit un adevărat spectacol vizual atunci când hormonii le-au dat în clocot.

Să începem cu exemplul antologic dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, care au format un cuplu în trecut. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei partide de amor fierbinte, în plină iarnă, în Pădurea Băneasa.

De neegalat sunt și imaginile cu Irinel Columbeanu, care a fost prins de mai multe ori când făcea amor în locuri publice. Inclusiv în mașina personală a dat frâu liber pasiunii și s-a iubit nebunește cu Flore Salalidis. Dar să nu uităm de episodul cu Irinel și Moni, filmați pe gaura cheii, într-un restaurant, în timp ce-și consumă un moment intim.

Cumințica Andreea Bălan a ajuns și ea pe prima pagină a ziarelor, în trecut, după ce a fost pozată în timpce făcea amor în mare cu iubitul American de la acea vreme.

CIAO.RO a realizat un TOP 30 al vedetelor care s-au lăsat purtate pe valurile unei pasiuni tulburătoare, iar imaginile vorbesc de la sine în galleria foto!

Publicat: 01 nov. 2020, 20:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă