Topul vedetelor care au desfăcut picioarele la plajă și și-au arătat ”rușinica”! Pozițiile incitante le-au dat de gol toate locurile ”ascunse”

Publicat: 27 sept. 2020, 20:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Vara s-a terminat, dar vedetele noastre sexy au grijă să ne mențină imaginația încinsă! Ultimele sesiuni de plajă au fost extrem de provocatoare, iar pozele le-au surprins în poziții extrem de incitante!

Când ai forme perfecte și ești obișnuită cu atenția publicului, să stai întinsă la plajă în poziții provocatoare nu mai reprezintă niciun risc. Așa s-au gândit și fetele noastre frumoase din showbiz, care și-au etalat la plajă siluetele de invidiat și au oferit inclusiv un ”bonus” aparatului de fotografiat: părți ale corpului ”interzise”!

Unele dintre ele au oferit imagini de neuitat când și-au desfăcut picioarele și s-au masat cu loțiune de plajă. Evident că momentele acestea extrem de senzuale au fost savurat pe deplin de întreaga suflare masculină din zonă.

Doar ştim cu toții cât de greu este să obţii un bronz frumos, uniform. Așa că fetele au optat pentru costume de baie minuscule, pentru a avea un bronz desăvârșit… dar și pentru a-și pune formele în evidență, în cele mai tari poziții!

Iar din acest top incendiar nu lipsesc: Bianca Drăgușanu, Elena Udrea, Elena Băsescu, Daniela Crudu, Andreea Raicu, Roxana Vancea, Delia sau Oana Zăvoranu.

 

Publicat: 27 sept. 2020, 20:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×