Topul celor mai scunzi bărbați din showbiz! Crezi că Alex Velea este mai înalt decât Irinel Columbeanu? O să ai o surpriză

Publicat: 28 nov. 2019, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sunt chipeși, arătoși și sexy, însă la capitolul înălțime… Mama Natura nu a fost foarte darnică. CIAO.RO vă prezintă lista celor celor cei mai scunzi bărbați din peisajul showbizului românesc. 

7. Marius Moga

Marius Moga s-a remarcat în showbiz-ul autohton drept ”Micul Mozart”. Artistul măsoară 1,71 metri ceea ce l-a făcut să intre la limită în topul celor mai scunzi bărbaţi din showbiz.

Datorită talentului său cu care a fost înzestrat, Marius Moga nu a văzut acest mic defect ca pe un impediment în drumul spre succes.

6. Pavel Bartoș 

Nu de puține ori, înălțimea lui Pavel Bartos a reprezentat un subiect de glume pentru colegii săi, el fiind unul dintre cei mai scunzi artiști din Romania.

Din dorinţa de a le demonstra faptul că nu este chiar atât de mic pe cât se spune, actorul a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu care a arătat contrariul.

Aflat în parc, langa un loc de joacă,Pavel Bartos s-a fotografiat lângă un panou pe care este gradată înălţimea din 10 în 10 cm. Cu aproape 1.71 m, Pavel Bartos se încadrează la categoria „Maricel”, lucru cu care s-a şi mândrit pe reţelele de socializare.

 

5. Alex Velea 

Surprinzător sau nu, iubitul Antoniei măsoară 1,70 metri. Diferenţa de înălţime dintre cei doi este vizibilă, pentru că iubita artistului măsoară 1.78 metri. Cei aproximativ 8 centimetri se pot observa cu ochiul liber când artiştii apar împreună. Cei doi nu ţin însă cont de diferenţa de înălţime şi emană fericire la tot pasul.

4. Pepe 

Dacă am scoate metrul și l-am măsură pe Pepe în înălțime, am descoperi că artistul are doar 1,69 de metri. Pentru mulți dintre bărbați, înălțimea aceasta ar putea fi un motiv de frustrare. Nu este însă cazul lui Pepe, artist care a demonstrat că știe să-și depășească limitele.

3. Dani Oțil 

Colegul de platoul al lui Răzvan Simion se bucură de un real succes în rândul femeilor frumoase din showbiz-ul românesc. Cu toate că măsoară doar 1,68 metri, Dani Oțil este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați de pe scena mondenă de la noi din țară.

2. Cosmin Seleși 

Actorul care măsoară 1.67 metri și-a făcut loc cu succes în topul celor mai scunzi bărbați din showbiz. Cu toate acestea, Cosmin Seleși a afirmat că nu a fost niciodată complexat de înălțimea sa. Actorul compensează însă la capitolul simț al umorului şi profesionalism.

1. Irinel Columbeanu 

Milionarul din Izvorani intră în categoria celor mai scunzi bărbați din showbiz-ul românesc, cu o înălțime de 1,66 metri. Cu toate că este mic de statură, renumitul om de afaceri s-a bucurat de un succes nebun în rândul reprezentantelor sexului frumos şi nu a fost complexat niciodată când a ieşit în public cu iubitele sale mult mai înalte decât el.

 

 

Publicat: 28 nov. 2019, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×