Topul celor mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor! Au lăsat să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit

Publicat: 24 ian. 2021, 19:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu siguranță orice vedetă își dorește ca toate aparițiile publice să fie impecabile, mai ales că multe dintre ele depun și eforturi uriașe atunci când se aranjează, înainte să iasă din casă. Doar că nu întotdeauna socoteala de acasă se potrivește cu cea de-afară, iar obiectivele fotografilor nu le-au iertat atunci când au gafat! 

Spre deosebire de vedetele internaționale, multe dintre fetele noastre frumoase din showbiz nu au un stilist personal, iar alegerile în privința vestimentației se bazează exclusiv pe gusturile și documentarea lor. Rezultatele sunt WOW de cele mai multe ori, însă ce te faci atunci când haina nu mai ține cu tine și te pune în ipostaze rușinoase?!

Este clar că obiectivele foto nu te iartă atunci când ești vedetă și așa ajungi în astfel de clasamente cum este cel pe care vă invităm să-l parcurgeți în galeria foto.

Veți găsi 30 de faimoase, și sexy, care au fost prinse pe pe picior greșit atunci când au ieșit în oraș.

De exemplu, erotica Nicoleta Luciu a oferit o imagine de infarct după ce a încercat să iasă dintr-o mașină sport, joasă, îmbrăcată într-o rochie elegantă.

Nu contrastul situației a atras atenția, ci chiloțeii fostului iepuraș Playboy, care au ”răsărit” în toată splendoarea lor atunci când bruneta a coborât din autoturism.

 

Publicat: 24 ian. 2021, 19:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă