TOP CIAO.RO | S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România

Publicat: 26 mart. 2024, 15:01 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Multe dintre vedetele din România s-au bucurat de un succes răsunător în ceea ce priveşte viaţa profesională, dar nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi despre cea sentimentală. Există câteva cupluri care nu au trecut testul timpului. Căsniciile lor s-au sfârșit complet imprevizibil, atunci când nimeni nu se aştepta!

Deşi au ajuns în faţa altarului cu gândul că vor trău fericţi până la adânci bătrâneţi, lucrurile nu au stat deloc aşa.

  • Alexandra Stan s-a despărțit de Emanuel Necatu după 5 luni de mariaj

Prima poveste de dragoste care nu a avut un final fericit a fost trăită de Alexandra Stan şi Emanuel Necatu. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a căsătorit.

Cei doi au ajuns rapid în fața altarului, iar sfârșitul poveștii lor a fost la fel de fulgerător. După doar câteva luni, artista anunța că este din nou singură.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă.

Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan.

  • Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat după 6 luni

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în anul 2014, după o căsnicie de 6 luni. Atunci, se zvonea că fosta asistentă a lui Capatos ar fi fugit la Paris cu Adrian Cristea, fostul ei iubit, chiar în timp ce era căsătorită cu prezentatorul Tv. Relaţia celor doi a ţinut o bună bucată de timp primele pagini ale ziarelor. În prezent cei doi se înţeleg bine de dragul fiicei lor, Sofia.

„Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, amai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: „eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

  • Teo Trandafir: „Recunosc, am iubit un bou”

Teo Trandafir l-a cunoscut pe Constantin Iosef în 2011, în mediul online, însă după doar o jumătate de an de la nuntă, cei doi aveau să pună capăt mariajului. Relația lor părea lipsită de probleme, dar realitatea se pare că a fost total diferită. Bărbatul ar fi părăsit-o pe celebra prezentatoare chiar înainte de Crăciun.

La câțiva ani de la separare, Teo a declarat că a făcut o mare greșeală atunci când a ajuns în fața altarului cu Iosef Constantin.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo în cadrul unui interviu mai vechi, potrivit Playtech.ro.

  • Căsnicia Simonei Halep a durat 11 luni

Mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a durat aproape un an. Cei doi au spus „Da” în fața altarului, în anul 2021, mai exact, pe data de 15 septembrie. La vremea respectivă aveau 2 ani de relație, însă destinul nu i-a vrut împreună, așa că după 11 luni de la nuntă, aveau să se despartă.

  • Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu nu au rezistat mult împreună

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au divorțat după doar un an de căsătorie. Bruneta a dezvăluit un secret dureros din relația cu prezentatorul, care ar fi stat la baza rupturii dintre ei. Vedeta a mărturisit că în timp ce erau căsătoriți, a pierdut o sarcină, iar asta le-a afectat semnificativ relația. Fosta asistentă Tv a mărturisit că acel episod a traumatizat-o și a suferit foarte mult timp.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 mart. 2024, 15:01 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă