TOP CIAO.RO | Cea mai sexy sportivă din lume s-a lăsat de meserie! A renunţat la golf, iar acum… Încinge imaginaţia bărbaţilor pe internet

Publicat: 16 ian. 2024, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Paige Spiranac, în vârstă de 30 de ani, se află pe primele locuri în într-un top al celor mai „sexy 100 de femei din lume”. Blondina este o cunoscută jucătoare de golf care în prezent participă în competiţii de amatori, însă popularitatea sa i se datorează în primul rand datorită aspectului fizic. Sportiva stă bine tare pe corp! Dar ca sa vă convingeţi, răsfoiţi cu încredere GALERIA FOTO! Nu o să vă pară rău!

După ce a renunțat la sportul profesionist, blondina și-a deschis un cont de youtube, acolo unde postează videoclipuri cu lecții despre golf. Unul dintre ultimele videoclipuri, în care oferă sfaturi, a fost promovat într-un mod inedit. Tânăra s-a îmbrăcat provocator în costum de crăciuniță, iar în dreptul imaginii a publicat link-ul respectiv.

Fanii au fost cu siguranţă impresionaţi să o vadă în această ipostază şi mai puţin interesaţi de ceea ce ea a vrut să transmită.

Paige Spiranac, surpriză pentru fani în noul an

În urmă cu doar câteva săptămâni, sportiva a fost încântată să dezvăluie că e gata calendarul pe 2024, în care le oferă fanilor ei 12 fotografii incendiare de care să se bucure tot anul.

„Calendarul meu 2024 este aici. Îl puteți lua chiar acum. Aceasta are de toate: bikini, golf și atât de multe look-uri foarte distractive. L-am actualizat față de anul trecut, așa că are un finisaj mai lucios, se simte un pic mai bine și arată uimitor. Sunt foarte entuziasmată să vedeți asta după atâta muncă. Eu am aranjat, eu am făcut totul, iar mama mea a filmat din nou anul acesta, ceea ce devine o tradiție foarte amuzantă, a anunțat ea pe rețelele sociale.

Sportiva are o avere care depășește 3 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din postările de pe rețelele sociale și din contractele de publicitate încheiate.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 16 ian. 2024, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă