TOP CIAO.RO | Bernadette Szocs are un portofoliu impresionant! Imagini de senzaţie cu campioana Europei la tenis de masă

Publicat: 22 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Bernadette Szocs nu este doar jucătoarea de tenis de masă numărul 1 a României, ci și una dintre cele mai frumoase sportive! Tânăra în vârstă de 28 de ani a reprezentat cu succes ţara noastră la cele mai prestigioase competiții internaționale. Pe lângă reuşitele pe plan profesional, blondina este admirată de fanii săi şi pentru ipostazele provocatoare în care apare pe reţelele de socializare. Se mândreşte şi nu e de mirare pentru că are cu ce!

Bernadette Szocs a încheiat glorios anul 2023. Tânăra a reuşit să cucerească două medalii de aur și una de bronz la Jocurile Europene și un argint la Campionatele Europene.

„Am reușit să cuceresc medalia de aur în proba de simplu și în cea pe echipe, unde mai aveam medalii de aur, dar la simplu nu. 

Îmi doream foarte mult, era unul dintre visurile mele și sunt tare fericită și mândră de mine că am realizat acest titlu.  Mai sun mândră și de faptul că am reușit  să o înving pe campioana olimpică, dar și că am obținut succese în fața altor chinezoaice„, spunea sportiva în cadrul unui interviu.

Bernadette Szocs, îndrăgostită de tenisul de masă încă din copilărie

Bernadette Szocs a început să facă tenis de masă în Târgu Mureş, acolo unde şi fratele său, Hunor, a făcut primii paşi în acest sport. La vârsta de 10 ani a ajuns la Bistriţa.

Antrenorul său Gheorghe Bozga, a fost şi cel care a învăţat-o pe Bernadette limba română şi i-a pus bazele acestui sport.

„Am ales Bistriţa, şi pentru că nu ştiam limba română, decât câteva cuvinte, şi am preferat să merg într-un loc cu un antrenor care îmi putea vorbi în ungureşte. Acolo era şi fratele meu şi ştiam că o să am un viitor foarte frumos acolo. Din clasa a IV-a m-am mutat cu şcoala la Bistriţa, am mers la Liceul cu Program Sportiv şi cum nu prea ştiam limba română, domnul Gheorghe Bozga m-a ajutat să îmi fac temele şi învăţătoarea m-a ajutat şi ea foarte mult să recuperez. M-a ajutat la început până am învăţat puţin limba română, după care am început să mă descurc singură”, rememorează Bernadette Szocs.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă