Top 30 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie. ”Peisajul” este de-a dreptul răvășitor!

Publicat: 20 Jun. 2021, 20:12 Vedete

Costumele de baie întregi sunt un ”must have” și în acest sezon, iar vedetele noastre s-au conformat trendului, și bine au făcut, pentru că le-au flatat siluetele. CIAO.RO vă prezintă un TOP 30 al celor mai sexy prezențe de pe plajă care au lăsat imaginația bărbaților să zboare! 

Costumul de baie întreg, sau costumul de baie one-piece, a devenit vedeta plajelor, în primul rând pentru că avantajează toate siluetele, mai ales pentru că alungește picioarele datorită decolteului adânc din zona șoldurilor.

Nu că Bianca Drăgușanu ar mai fi avut nevoie de acest ”artificiu”, însă chiar dacă nu este pe primul loc în acest clasament, merită o poziție fruntașă pentru apariția într-un costum de baie întreg, cu șiret în zona bustului XXL, care a făcut-o irezistibilă!

Tot pe negru a mizat și Inna, însă a ales un costum de baie ceva mai ”cuminte”, însă care i-a evidențiat trupul fără cusur.

”Pisicuța” lui Dorian Popa și-a etalat formele voluptoase tot într-un costum de baie negru întreg, iar prezența ei atât de fierbinte nu a fost ratată, pentru că a atras atenția pe toată plaja și foarte mulți bărbați i-au făcut poze pe ascuns!

Publicat: 20 Jun. 2021, 20:12 Vedete
Pe aceeași temă