Top 30 cele mai pasionale poze cu Gina Pistol! Imaginile care nu se vor uita atât de ușor

Publicat: 24 Jan. 2020, 09:33 General

Una dintre cele mai frumoase românce, Gina Pistol a fost ofertată de-a lungul timpului să pozeze sexy, și chiar nud. A acceptat multe propuneri, iar de-atunci ne delectăm cu ”arhiva”, pentru că Ginuța a devenit foarte cuminte de când este cu Smiley. 

Frumoasa Gina Pistol a pozat nud pentru prima dată în 2005, când avea doar 19 ani. Pictorialul a fost unul de senzație, iar notorietatea ”iepurașului” a fost de-atunci într-o continuă creștere.

Frumoasa blondă a intrat, atunci, în pielea lui Marilyn Monroe. Blondă, cu un machiaj pronunţat, Gina a interpretat-o pe dorita cântăreaţă. În baie, unduindu-şi trupul într-o cadă plină cu spumă, apoi tolănită în pat, goală aşa cum a făcut-o mama natură, Gina Pistol a ajuns de neuitat pentru mulți bărbați.

Un trup de o frumuseţe desăvârşită, un chip de divă, un stil plin de strălucire, priviri de lapis-lazuli şi… un suflet de copil – aşa ar arăta o schiţă de portret al Ginei Pistol. Mai departe, descoperi o fiinţă construită pe o combinaţie irezistibilă de modestie, candoare şi inocenţă”, este descrierea Ginei Pistol din revista pentru bărbaţi.

A existat o perioadă în care Gina Pistol anunțase că nu va mai apărea goală în pictoriale, dar s-a răzgândit și a acceptat propunerea celor de la ”Touch Magazine”. Intitulată “Wild Thoughts Issue”, ședinta foto cu prezentatoarea TV arată cum nuditatea devine artă, după cum spune chiar Gina Pistol:

Am stat un pic pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că “iar poze mai îndrăznețe, iar vorbe”…Dar norocul meu este că am lucrat cu o echipă cool și a ieșit totul extraordinar, nimic vulgar. Și oricum de ceva timp nu mai pun la suflet răutățile gratuite”.

În interviul acordat pentru Touch Magazine, Gina mai adaugă ca “Cea mai frumoasă mă simt atunci când văd asta în privirea omului drag”.

Publicat: 24 Jan. 2020, 09:33 General
Tags:
Pe aceeași temă