Top 20 poze interzise minorilor, cu Misha! Cântăreața are un corp de milioane

Publicat: 29 Jan. 2020, 08:32 Vedete

Fosta soție a lui Connect-R poate participa și câștiga detașat multe concursuri de frumusețe! Misha are un corp de milioane, iar zilnic primește aprecieri pentru felul în care arată. 

Connect-R și Misha au trăit o scurtă dar frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maya, fetița pe care o au împreună. Cei doi au luat multă lume prin surprindere când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Au păstrat, însă, o relație corectă de dragul copilului, în așa fel încât nimeni să nu aibă de suferit de pe urma despărțirii.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului au fost Pepe şi Raluca.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat, printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare, că el și Misha au divorțat în secret din 2016.

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

Misha a folosit și ea platformele de socializare, însă nu pentru a face anunțuri, ci pentru a obține contracte de imagine, aceasta devenind principala ei sursă de venit. Și, la cum arată, solicitările sunt pe bandă rulantă!

Publicat: 29 Jan. 2020, 08:32 Vedete
Pe aceeași temă