Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia: „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu!”

Publicat: 05 nov. 2023, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia. „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu!”. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au reușit să-și clădească o familie colorată și versatilă, precum personalitățile lor.

Cei doi se cunosc de mai bine de două decenii, timp în care s-au înconjurat unul pe altul cu multă iubire și înțelegere. Și în aceeași armonie s-a consolidat și familia lor numeroasă.

Artistul, cunoscut pentru firea sa spontană, haiosă și plină de energie, este un tată implicat cu toți cei patru copii. Iar povestea familiei sale este una cu totul specială.
În urmă cu câțiva ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu și-au mărit familia și cu un băiețel, după ce au decis să îl adopte pe Toma.

Micuțul Toma a ajuns în sânul noii sale familii încă din primele clipe ale existenței sale, moment în care Horia Brenciu a devenit oficial și tată de băiat.

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia

Iar dacă ar fi să privim imaginile recente din familia artistului, pare că Toma s-a născut ca artistul să-i devină tată. Copilul seamănă chiar și la trăsăturile chipului cu Horia Brenciu, iar acesta nu-și mai încape în piele de mândrie atunci când se uită la el, la „dragsotea lu’ tata”.

Anul acesta, pe 7 iunie, Toma a împlinit vârsta de 9 ani și tot atâta timp de când în familia cântărețului a apărut și un al patrulea copil.

Brenciu a reușit să topească internetul cu fotografiile postate, dar mai ales, cu mesajul care a însoțit imaginile:

„E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”. Citește tot articolul aici.

Publicat: 05 nov. 2023, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă