Todd LaTourrette si-a taiat singur mana. Actorul a vrut sa primeasca mai multe roluri de veteran de razboi

Publicat: 02 nov. 2018, 14:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

O veste socanta a cuprins lumea cinematografica. Adevarul despre un actor a iesit la iveala.

Todd LaTourrette si-a taiat singur mana. Actorul sustine ca acest lucru s-a intamplat in urma cu 17 ani, intr-un ‘episod psihotic’. Adevarul a fost facut public chiar de catre actor, satul de minciuna. Dupa ce si-a taiat mana, vedeta a profitat de handicapul fizic.

Acesta a mintit producatorii de filme si agentii de actor, spunand ca e veteran de razboi. Acest lucru i-a adus mai multe roluri de veteran de razboi in diverse filme sau seriale, informeaza mirror.co.uk. Cele mai cunoscute aparitii ale sale sunt in Better Call Saul si Longmire.

Todd LaTourrette si-a taiat singur mana

Todd LaTourrette si-a taiat singur mana. Actorul a vrut sa primeasca mai multe roluri de veteran de razboiTodd LaTourrette s-a automutilat singur, in timpul unui ‘episod psihotic’. Actorul sustine ca sufera si de bipolaritate, factor ce a dus la taierea mainii sale. Acesta a folosit un flex pentru a isi sectiona antebratul.

Todd LaTourrette si-a taiat singur mana. Actorul a vrut sa primeasca mai multe roluri de veteran de razboi„Mi-am taiat mana cu un flex. Eram in timpul unui episod psihotic. Industria filmului m-a privit din alt unghi. Au vazut ca sunt diferit si le-a placut asta. Au avut incredere ca sunt cine le-am spus ca sunt. Eram un veteran de razboi. M-au angajat in diverse roluri tocmai pentru ca am mintit”, sustine Todd LaTourrette.

Todd LaTourrette si-a taiat singur mana. Actorul a vrut sa primeasca mai multe roluri de veteran de razboiCu toate ca marturisirea aceasta ii va putea ruina cariera, actorul simtea nevoia sa marturiseasca minciuna. „Eram fara onoare. Imi ucid cariera recunoscand. Vreau sa ma indepartez de industria asta si de aia o fac”, a mai adaugat vedeta.

Publicat: 02 nov. 2018, 14:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×