Incredibil! Tipul asta detine recordul de tractiuni cu bataie facute intr-un minut! Vezi cate a reusit sa faca! E imposibil de greu

Publicat: 07 Mar. 2018, 12:07 News 3

Americanul a reusit o performanta uluitoare dupa ce un indian a doborat recordul la cele mai multe tractiuni facute intr-un deget.

Pentru multi sportivi sau chiar pentru oameni obisnuiti care prin exercitiu au devenit foarte buni la un lucru, a-si vedea numele in Cartea Recordurilor reprezinta o adevarata incununare a succesului. Tipul asta detine recordul de tractiuni cu bataie facute intr-un minut!

Pentru a-si atinge telul se antreneaza din greu si isi mentin psihicul foarte ridicat. Combinatia intre un mental bun si forta fizica ii ajuta sa-si indeplineasca obiectivele. Din aceeasi categorie de persoane face parte si Ron Cooper din Statele Unite ale Americii.

Barbatul a reusit sa obtina un record mondial pentru cele mai multe tractiuni executate cu bataie intr-un minut, in Lynnfield, Massachusetts, Statele Unite. Cu toate ca poate parea fizic imposibil, Ron a reusit sa faca 21 de tractiuni cu bataie, pe 16 iunie 2014.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2018, 12:07 News 3
Pe aceeași temă