Tipii astia doi se machiaza mai bine decat o femeie! Asta e ultima moda printre metrosexuali! Uite cum arata la final VIDEO

Publicat: 31 Dec. 2017, 14:27 News 3

Tipii astia doi se machiaza mai bine decat tine! Make-up-ul a fost considerat o buna perioada de timp un artificiu prin care femeile isi sporeau frumusetea. Ei bine, recent acest artificiu de infrumusetare si-a pierdut exclusivitatea pentru sexul frumos si a inceput sa fie folosit si de catre barbati.

Ce-i drept, cei mai multi dintre reprezentantii sexului masculin care folosesc produse de make-up o fac in video-uri de genul tutorialelor. Sunt putini cei care au curajul sa-si aplice produsele cosmetice si sa se prezinte asa la evenimente.

Va prezentam astazi doi reprezentanti, adepti ai machiajului care au invatat sa foloseasca trusele de make-up si pensulele poate mai bine decat tine. Manny Mua a devenit o adevarata revelatie pe YouTube.

In tutorialele sale in care incearca cele mai noi si provocatoare tipuri de machiaje, Manny explica procedeul de infrumusetare pas cu pas facandu-l accesobil tuturor celor care isi doresc sa incerce un look inedit.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Dec. 2017, 14:27 News 3
Pe aceeași temă