Tipa asta face senzatie cu ideile sale de machiaj 3D! Poate sa isi camufleze pielea pana in cele mai mici detalii. VIDEO supertare

Publicat: 18 iul. 2018, 21:05 Autor: madalina m. Beauty & Style

Tanara poate sa se transforme complet si are o tehnica impresionanta de machiaj 3D.

Artista Vanessa Davis a inceput sa devina tot mai populara in mediul online, dupa ce le-a aratat oamenilor creatiile sale cu machiaj 3D. Tematica pe care ea o alege ii permite sa isi camufleze pielea si sa se transforme complet.

Alaturi de cunostinte inalte in aplicarea corespunzatoare a machiajului, ea a dat pana acum dovada si de foarte multa imaginatie. Asta deoarece rezultatele ajung mereu sa uimeasca si sa ii aduca doar cuvinte de lauda, in special din partea altor femei care incearca sa ii afle trucurile.

machiaj 3D

Totusi, arta machiajului nu e una usoara. Vanessa Davis stie asta foarte bine, mai ales ca inca din copilarie a devenit pasionata de tendintele de infrumusetare. Ea nu s-a multumit doar cu ideile simple, purtate zi de zi de catre femeile din intreaga lume.

Pentru ca si-a dorit sa stapaneasca arta de machiaj 3D pe deplin, tanara din Londra, in Marea Britanie a inceput sa isi deseneze singura toate modelele pe care ulterior si le transpune pe propria piele. Tematica ei variaza mereu, de la gradinile englezesti cu trandafiri si pana la desene care imita apa.

Ceea ce e cu adevarat uimitor e modul in care isi poate camufla pielea, doar prin cateva produse de make-up, accesibile oricui. Frumoasa blonda a reusit sa inspire mii de oameni, din intreaga lume, datorita creatiilor sale in materie de machiaj 3D.

Alaturi de produsele obisnuite pe care le foloseste, Vanessa Davis isi completeaza look-urile cu diverse accesorii, regasite in special in recuzita teatrelor. Totul pentru a se asigura ca la finalul celor 12 ore de munca, cat ii ia sa isi termine cate un machiaj 3D, obtine un efect dramatic.

Blondina a marturisit ca a facut o reala obsesie pentru produsele cosmetice, cand era doar o fetita. In varsta de 35 de ani, aceasta a renuntat la un job de make-up manager, de la Opera Nationala din Anglia, ca sa isi poata urma visul.

Cel mai simplu tipar pe care si-l realizeaza pe propria piele dureaza pana la 6 ore, pe cand cel mai amplu chiar si 14 ore! In prezent, pagina de Instagram pe care Vanessa isi posteaza cele mai noi creatii e urmarita de peste jumatate de milion de oameni.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 18 iul. 2018, 21:05 Autor: madalina m. Beauty & Style
Pe aceeași temă