Ți-o amintești pe Oana, solista trupei ”Activ”? Ce face și cum arată acum interpreta hiturilor din anii 2000

Publicat: 15 Apr. 2021, 09:50 Vedete

La începutul anilor 2000, trupa Activ era pe val, hiturile „Doar cu tine” și „Visez” fiind iubite și fredonate de mii de fani. Formată din Rudi și Avi și solista Oana Nistor, formația Activ a reușit să domine topurile muzicale pentru o bună perioadă de timp.

Deşi totul mergea bine în trupa lor, cei trei au decis să ia o pauză, fiecare concentrându-se pe alte proiecte. Astfel, Oana s-a concentrat mai mult asupra vieții de familie, căsătorindu-se cu fotbalistul Ovidiu Petre. După destrămarea trupei, Oana și-a dorit să revină pe scenă cu un proiect solo. Însă, acest nou proiect nu s-a bucurat de același succes. Însă, chiar dacă anii au trecut, Oana a rămas la fel de frumoasă. Artista are în continuare părul lung și o siluetă de invidiat! Chiar daca timpul şi-a pus amprenta într-un anume fel pe chipul său, aceasta devenind mult mai matură, însă acum Oana pare și mai frumoasă.

Artista şi-a păstrat culoarea părului, însă doar a schimbat nuanţa. Frumoasa artistă este o familistă convinsă, iar cariera a fost mutată în plan secund, totul de dragul familiei.

 

Cine e Oana Nistor

Oana Paula Nistor s-a născut pe 29 iunie 1983, la Timișoara). A absolvit liceul „Henri Coandǎ” din același oraș.

În luna aprilie 2001 membrii trupei Activ organizează un casting pentru a găsi noua solistă a formației. La concurs se prezintă peste 20 de tinere, însă Avi și Rudi cred că nu au găsit-o încă. Ultima zi de concurs poate fi considerată cea mai norocoasă, deoarece în aceea zi se prezintă o tânără blondă, sensibilă și timidă. Noua membră a formației Activ a fost numită Oana Nistor.

Sfârșitul anului 2001 se dovedește a fi destul de productiv, deoarece se filmează primul videoclip în noua formulă (Avi, Rudi și Oana), la piesa „Împreună”. Din partea publicului apar numai reacții pozitive la adresa Oanei și pentru noul lor album, intitulat „În Transă”, produs de Media Pro Music și lansat în luna ianuarie 2000.

În aprilie 2010, Oana a revenit în industria muzicală cu un proiect solo, primul single fiind Dance Floor.

Sursa foto: Facebook Oana Nistor, Activ Oficial

Publicat: 15 Apr. 2021, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă