Thomas Markle, tatal Ducesei de Sussex, a aflat de la altii ca fiica sa e insarcinata. De ce s-a dus imediat la un avocat

Publicat: 28 Oct. 2018, 18:10 News 3

Saptamana aceasta, Meghan Markle si Printul Harry au facut anuntul pe care toti de la Casa Regala il asteptau inca din perioada logodnei.

Meghan Markle va avea un copil! Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, vrea să se împace neapărat cu fiica lui, înainte ca aceasta să dea naştere nepotului sau nepoatei sale. Bunicul în vârstă de 74 de ani ar putea apela la JUSTIŢIE pentru a-l vedea pe bebeluşul regal.

Tatăl lui Meghan Markle, Ducesa de Sussex, vrea să „vindece” relaţia dintre el şi fiica sa, care acum face parte din Familia Regală britanică, înainte ca aceasta să nască. Markle locuieşte în Mexic şi a vorbit despre „drepturile” sale de a fi parte din familie, deoarece are „sânge de Markle” şi „sânge albastru”.

Bătrânul a avut mai multe intervenţii pe lângă Palatul Kensington şi chiar a apelat la Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, care i-a cununat pe Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Frustrările lui Markle s-ar putea traduce într-un efort JURIDIC pentru a-şi vedea nepotul sau nepoata. „Palatul este foarte conştient de problemele care ar putea fi generate de Thomas. El crede cu tărie că bebeluşul trebuie să facă parte din viaţa lui la fel cum face parte din viaţa Prinţului Charles (celălalt bunic al lui)”, a declarat o sursă apropiată regalităţii.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Oct. 2018, 18:10 News 3
Pe aceeași temă