Theo Rose nu poate rezista tentațiilor dulci! Cu ce s-a răsfățat după un antrenament dur la sala de fitness

Publicat: 15 Jan. 2022, 09:48 Vedete

Theo Rose pune mare preț pe imaginea ei, mai ales că acum a devenit și vedeta postului Pro TV și apare mai des la televizor. Așa că artista și-a făcut abonament la o sală de fitness. Nu îi este însă deloc ușor să renunțe însă la una dintre marile ei plăceri ”vinovate”: dulciurile!

Theo Rose este, deja, una dintre cele mai cunoscute artiste, dar totul după multă muncă și, oarecum, puțintel noroc. Este îndrăgită de segmentul ei de ascultători și nu numai, așa că are toate motivele să fie împlinită profesional. Silueta, care cu sigurantă are rolul ei în showbiz, este departe de a fi dată uitării. Cu sudoare se întreține, iar Theo Rose știe asta. Și nu se lasă deloc pe tânjală.

Sala este „de aur” pentru ea, nu ratează nici dacă ai picura-o cu ceară! Știe ea ce știe… Zilele trecute, nas în nas cu paparazzii CANCAN.RO a dat simpatica artistă, iar drumul a condus către sala de fitness. Îmbrăcată toată în albastru, Theo Rose a pășit grăbită către locul care, se pare, o face să se simtă foarte bine. A petrecut mai bine de o oră acolo, unde a exersat la maximum, dar rezultatele o fac să fie fericită. Avea să se retragă, după ce și-a încheiat programul.

A ”ciugulit” dintr-un biscuit, dar, în același timp, ochii i s-au fixat pe mobilul pe care l-a ”dirijat” fără cusur. A ”driblat” și trecătorii, fără să ridice privirea din telefon. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Theo Rose are planuri mari cu televiziunea

Într-un interviu recent pentru Ciao.ro, întrebată ce își dorește pentru ea pe plan profesional, Theo Rose spunea că și-ar dori să experimenteze mai mult lumea televiziunii.

Îmi doresc să mă dezvolt pe partea asta de TV și media. Cred că e o lume din care îmi place foarte mult să fac parte și am spus cred înainte pentru că mi se pare  că mă potrivesc în peisajul ăsta.

Da, au tot venit propuneri în acest sens și tocmai de asta mă și gândesc serios că ar trebui să îmi dau interesul. Să mă dezvolt așa. Acum, propunerile vin, doar că eu trebuie să și satisfac așteptările oamenilor. Și vreau să mă pregătesc, încerc să testez terenul că acum trebuie  să bat fierul cât e cald”, ne-a declarat Theo Rose în luna octombrie.

 

Publicat: 15 Jan. 2022, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă