Teo Trandafir va prezenta ”Vrei sa fii milionar?” la Kanal D. Cand va incepe

Publicat: 25 oct. 2018, 17:36 Autor: Ioana Cioflan News 3

Emisiunea de cultură generală „Vrei să fii milionar?" revine în grila Kanal D, din 5 noiembrie, de la ora 23.00, fiind prezentată de pe Teo Trandafir.

Teo Trandafir va prezenta ”Vrei sa fii milionar?” la Kanal D. Show-ul a fost difuzat la Kanal D în anul 2011, unde s-a bucurat de aprecierea publicului. În sezoanele trecute ale emisiunii, câştigurile concurenţilor au însumat aproximativ două milioane de lei.

Emisiunea concurs „Vrei să fii milionar?” este un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit internaţional de SPT.

Teo Trandafir va prezenta ”Vrei sa fii milionar?” la Kanal D

„Vrei să fii milionar?” este cel mai cunoscut format quiz din lume. A fost produs pentru prima dată în Marea Britanie, de reţeaua ITV, în septembrie 1998. Show-ul a devenit, la scurt timp după lansare, un fenomen din punct de vedere al ratingului, cu o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori. De atunci formatul a fost prezent în peste 120 de ţări.

”Vrei sa fii milionar?” incepe pe 5 noiembrie 2018

Impactul pe care l-a avut emisiunea la nivel social este unul considerabil, pornind de la apariţia unei game complexe de produse interactive, aplicaţii educaţionale care au la bază jocul şi până la filmul de succes „Slumdog Millionaire”, premiat cu Oscar.

Formatul a câştigat zeci de premii la nivel mondial, inclusiv un premiu BAFTA, o distincţie Emmy, şapte premii naţionale de televiziune în Marea Britanie. În România, emisiunea „Vrei să fii milionar?”, difuzată la Kanal D, a obţinut o serie de distincţii, dintre care şi premiul TV Mania pentru „cea mai bună emisiune de divertisment”.

Publicat: 25 oct. 2018, 17:36 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă