Teo Trandafir, urmărită de un „blestem” din trecut: ”Toată lumea lumea mă înjură pentru că…”

Publicat: 25 aug. 2022, 12:57 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce a rămas fără emisiune, Teo Trandafir a dat din coate și a venit cu un alt plan în fața șefilor de la Kanal D, care au fost de acord să-i ofere un nou proiect TV. Incontestabil unul dintre cei mai profesioniști oameni de televiziune, Teo recunoaște însă că nu întotdeauna deciziile ei au fost ”aplaudate”, deși s-au dovedit a fi revoluționare. 

Obișnuită să fie elementul central în formatele pe care le realizează, Teo Trandafir explică ce presupune de fapt lupta pentru audiență. Contrar modului în care este percepută expertiza omului de televiziune Teo Trandafir în mass-media, vedeta de la Kanal demontează mitul – de cele mai multe ori preferințele publicului sunt greu de prezis!

Teo Trandafir deslușește factorii de care este determinat conținutul difuzat pe platformele publice. Realizatoarea TV explică existența anumitor „vectori” ce generează audiență. Unul dintre ei fiind chiar sunetul manelelor, melodii de mulți ascultate, dar extrem de blamate.

Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion! Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu.

Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă. Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau , audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!…”, a declarat vedeta. Continuarea interviului îl puteți citi pe CANCAN.RO.

Teo Trandafir, despre partenerul perfect: ”Secretul este prietenia…”

Chiar dacă audiențele din ultimul an nu au fost pe placul șefilor ei, profesionalismul lui Teo Trandafir nu poate fi contestat de nimeni. La fel și talentul pe care îl are să lege discuții interesante cu invitați din toate domeniile. Ai crede că toate astea i-au adus mulți prieteni alături și în viața de zi cu zi. În mod surprinzător, acest lucru nu s-a întâmplat. Iar vedeta susține că atunci când trece printr-un moment greu are foarte puțini oameni alături.

Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc. Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Pitești”, ne-a mărturisit Teo.

La fel de ”pretențioasă” este vedeta și când vine vorba despre bărbații din viața ei. Știe care este secretul unei relații fericite, chiar dacă este singură momentan.

Secretul este prietenia, din punctul meu de vedere. Dragostea aceea intensă, după cum bine știm, la un moment dat cedează. Dacă nu eșți foarte, foarte bun prieten cu partenerul tău, nu cred că poți ajunge la o relație aproape perfectă. Eu înțeleg această prietenie ca fiind ceva atât de profund încât să fii capabil de sacrificiul suprem”.

Publicat: 25 aug. 2022, 12:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă