Teo Trandafir, mesaj pentru dușmani. Cine a vrut să scape de ea

Publicat: 06 mai 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fosta prezentatoare a rămas fără emisiunea de la Kanal D, însă s-a reinventat. Vedeta a optat pentru un nou drum în media, acceptând să prezinte o emisiune la radio. Abia la câteva luni de la separarea de trustul turcesc, Teo Trandafir a spus adevărul despre planurile ei.

Teo Trandafir nu se lasă răpusă de impedimentele din carieră. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei după ce a aflat că este înlăturată din televiziune. Cu toate că a îmbrățișat noul drum al radioului, fosta prezentatoare nu ar fi uitat încă momentele delicate prin care a trecut atunci când a aflat că emisiunea ei a fost scoasă din grila de programe.

Teo Trandafir, de neînvins după înlăturarea de la Kanal D

Zvonurile legate de scoaterea emisiunii moderate de Teo Trandafir din grila de programe a Kanal D au început să circule de acum câteva luni. Ulterior, fanii vedetei au aflat cu stupoare că show-ul pe care aceasta îl prezenta nu va mai fi difuzat din această toamnă. Cu toate că momentul a fost dificil, fosta prezentatoare nu s-a lăsat învinsă.

Cu un nou proiect pe rol, Teo Trandafir arată că este de neînvins în fața celor care au vrut să îi frângă aripile. Vedeta s-a comparat cu un vultur, menționând că are nimeni nu o poate răpune.

Eu sunt un om căruia nu prea poți să-i frângi aripile ușor. Este greu să rupi aripile unui vultur, chiar dacă el e mic, tot vultur e. Dacă s-a născut vrăbiuță… ghinion. Dar dacă tu știi că ești vultur, deși ești mic, știi că vei deveni un vultur mare, însă doar dacă zbori suficient de departe, a spus vedeta.

Încântată de proiectul actual

Alături de fosta prezentatoare, întreaga echipă de producție a emisiunii a fost înlăturată. Teo Trandafir susține că nu a avut timp să vadă partea neagră a lucrurilor. Vedeta s-a reinventat și a acceptat rapid colaborarea de la radio.

Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întoteauna, a mai adăugat ea.

Vedeta este extrem de încântată de actualul proiect. De asemenea, Ea a precizat că are o conexiune aparte cu colegul de echipă Mihai Hînda. De altfel, fosta prezentatoare nu se oprește aici cu planuri de viitor.

Foto: social media

Publicat: 06 mai 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×