Teo Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare! Prezentatoarea TV a fost în comă: ”Am auzit voci”

Publicat: 18 Nov. 2020, 08:23 Vedete

Frumoasa prezentatoare Tv de la Kanal D, Teo Trandafir, a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei. Aceasta a fost în comă!

Teo Trandafir, prezentatoarea TV de la Kanal D care a reușit să ajungă cu ușurință la inimile oamenilor de foarte mulți ani, a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Teo Trandafir a mărturisit într-un interviu faptul că a fost în comă și nu i-a fost frică nicio secundă că ar putea să moară.

„Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat și m-am gândit: cine trăiește forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți”, a spus Teo Trandafir, citează Cancan.

Teo Trandafir a fost în comă: „Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri”

În momentul în care a fost în comă, Teo Trandafir a mărturisit în interviu că ar fi auzit voci pe care nu le recunoștea și ar fi văzut și lucruri.

„Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e”, a spus ea.

Sursă foto: Captură video youtube

Publicat: 18 Nov. 2020, 08:23 Vedete
Pe aceeași temă