Taylor Swift este prima femeie din lume care a luat trofeul Global Icon

Publicat: 12 May. 2021, 08:45 Vedete

O veste la care mai nimeni nu se aștepta! Celebra cântăreață Taylor Swift a reușit să scrie istorie la Brit Awards și a devenit prima femeie din lume care a luat trofeul Global Icon.

La Brit Awards, foarte multe cântărețe și cântăreți au luat parte în ”caruselul„ pentru unul dintre cele mai râvnite trofee. Câștigătorii premiilor industriei muzicale britanice sunt Dua Lipa, Little Mix, J Hus, Harry Styles și Taylor Swift. Evenimentul respectiv a avut loc în Londra, la O2 Arena, unde nu s-au impus măsurile din pandemie. De data aceasta, anul acesta, artista Dua Lipa este cea care a luat două dintre cele trei premii la care a fost nominalizată, iar cel mai bun album care a câștigat detașat este ”Future Nostalgia”.

Totuși, în cursul serii de marți, Taylor Swift a devenit prima femeie care a luat trofeul Global Icon pentru întreaga sa carieră, dar și prima persoană din afara Marii Britanii care a fost recompensată cu premiul respectiv, scrie Mediafax.

Ce premii s-au oferit la Brit Awards

Pentru cel mai bun album – Dua Lipa, ”Future Nostalgia”
Pentru cea mai bună cântăreață britanică – Dua Lipa
Pentru cel mai bun cântăreț britanic – J Hus
Pentru cea mai bună trupă britanică – Little Mix
Pentru cea mai bună cântăreață solo – internațional – Billie Eilish
Pentru cel mai bun cântăreț solo – internațional – The Weeknd
Rising Star – Griff

Taylor Swift a dat lovitura cu noul ei album, anul trecut

Artista a reușit să îl vândă, în doar 24 de ore, în peste 1.3 milioane de exemplare. Dar Taylor Swift și-a anunțat lansarea materialului discografic cu doar…24 de ore înainte. Cât timp aceasta a fost în autoizolare, Taylor a înregistrat albumul ”Folklore”, care conține 16 piese. În melodii, Taylor își exprimă stările de spirit. Mai mult decât atât, Taylor a ales să își facă singură machiajul și coafura, tocmai pentru a evita o infectare cu noul coronavirus.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 12 May. 2021, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă