Tatăl Laurei Cosoi a murit de coronavirus: ”Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă”

Publicat: 26 Nov. 2020, 14:54 Vedete

Este doliu în familia Laurei Cosoi. Vedeta a anunțat faptul că tatăl ei s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, s-a stins din viață, după ce s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus. Bărbatul a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handball şi baschet.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Tatăl Laurei Cosoi era dedicat meseriei sale

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Laura Cosoi spune despre tatăl ei că e un om normal, cu o viață frumoasă. Apreciază grădinăritul, iar toamna face vin: ”Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, arată Cancan.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 26 Nov. 2020, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă