Tatal asta si-a “alaptat” fetita imediat dupa nastere! Cum a fost posibil si ce s-a intamplat cu mama copilului?! Imaginile sunt incredibile

Publicat: 16 Jul. 2018, 17:16 Parenting

Trebuie sa recunosti ca nu ai mai vazut niciodata un tata care sa faca asta pentru bebelusul sau care tocmai a fost nascut.

Tatal asta si-a “alaptat” fetita imediat dupa nastere! Cum a fost posibil. Oricat ar parea de incredibil povestea este adevarata iar imaginile nu vor face decat sa te convinga de faptul ca legatura dintre copil si parintii lui este unica, inca din primele clipe de dupa nastere.

Cei doi parinti au venit de urgenta la spital pentru ca simteau ca a venit momentul ca bebelusul lor sa se nasca. Medicii si-au dat seama rapid ca o nastere naturala este exclusa si i-au propus mamei sa faca cezariana din cauza faptului ca avusese o sarcina cu complicatii si nu au vrut sa riste absolut nimic.

In timpul nasterii totul a decurs normal doar ca la final mama avea sangerari puternice si a lesinat de mai multe ori. Medicii au luat copilul si l-au dus in zona de neonatologie si si-au concentrat toate eforturile sa o faca pe mana sa se simta mai bine.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jul. 2018, 17:16 Parenting
Pe aceeași temă