Tariful Andrei pe nuntă este cât o garsonieră în București! Ce sumă colosală cere la nunți

Publicat: 23 sept. 2022, 15:37 Autor: Camelia Vedete

Tariful Andrei pe nuntă este cât o garsonieră în București. Andra este una dintre cele mai cunoascute și apreciate artiste de la noi. De aceea, soția lui Cătălin Măruță are și un tarif pe măsură, atunci când vine vorba de evenimente.

Andra este conștientă de talentul și faima ei, de aceea nu se sfiește să ceară o sumă colosală la evenimente. De această dată a tarifat două nunți în Germania cu mulți bani.

Așadar, dacă îți dorești ca celebra artistă să îți cânte la nuntă, în cea mai importantă zi din viața fiecărui om, trebuie să scoți din buzunar aproximativ suma de 11.500 de euro.

Tariful Andrei pe nuntă este cât o garsonieră în București

Andra va primi o sumă mare de bani pentru două evenimente private programate pentru luna septembrie a acestui an, în Germania. Pentru două nunți pe care le-a programat în Munchen și Dusseldorf, artista a cerut suma colosală de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare eveniment în parte, potrivit fanatik.ro.

La aceste evenimente importante la care va participa în Germania, cântăreața va fi însoțită de trupa sa, iar salariile celor care o compun vor fi asigurate din suma de bani de 40.000 de euro, atât cât ea a cerut pentru a cânta.

Andra a intrat într-un proces de slăbire cu ”dezlegare” la dulciuri

După ce mulți au început s-o suspecteze că este din nou însărcinată, din cauza formelor rotunjoare, Andra a luat măsuri și s-a pus pe slăbit!

Pandemia ne-a schimbat multora dintre noi stilul de viață, fiind nevoiți să petrecem mai mult timp în casă. Iar proporția celor care s-au îngrășat a crescut vertiginos! Printre ei și Andra Măruță, care a fost sinceră și a recunoscut că a ”câștigat” 10 kilograme în plus.

Odată cu noile forme, s-a speculat și faptul că artista ar fi din nou însărcinată. Nimic mai fals. La mijloc a fost vorba doar despre mâncare, un domeniu pe care, spune ea, se specializase chiar.

Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale”, a recunoscut vedeta pentru viva.ro.

Publicat: 23 sept. 2022, 15:37 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă