Tanara de 140 de kg care a slabit jumatate din greutate! Acum e o bomba sexy si a economisit si o AVERE!

Publicat: 13 Jan. 2018, 13:48 Life

Tanara de 140 de kg care a slabit jumatate din greutate! Rose Hughes obisnuia sa manance 2.000 de calorii la o masa. Asta pana cand medicul ei i-a spus ca sufera de obezitate. Rose a decis ca e timpul sa faca ceva si s-a pus pe slabit. A reusit sa dea jos 70 de kg cu dieta si vointa.

Rose Hughes, in varsta de 24 de ani, avea 140 de kg. Aceasta manca la fiecare masa in jur de 2.000 de calorii. Adora sa manance des junk food si acest lucru si-a lasat amprenta asupra trupului ei. Tanara a fost diagnosticata de medicul ei cu obezitate.

Tanara de 140 de kg care a slabit jumatate din greutate!Atunci a decis ca nu se mai poate asa si e timpul sa slabeasca. Si bine a facut! Rose Hughes a trecut printr-o transformare uluitoare si acum pozeaza sexy pentru diverse agentii.

Rose a marturisit ca a avut probleme cu greutatea de mica. Era ironizata si umilita pentru greutatea ei de catre colegi. De suparare si tristete, fata si-a gasit alinarea in mancare. Si asa a ajuns, in cativa ani, sa cantareasca 140 de kg.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jan. 2018, 13:48 Life
Pe aceeași temă