Nu-ti vine sa crezi ca e una si aceeasi persoana! Tanara asta superba a ajuns sa arate asa din cauza iubitului! Ce i-a facut barbatul de a ajuns in asemenea hal

Publicat: 29 mart. 2018, 14:06 Autor: D. C. Beauty & Style

Tanara asta superba a ajuns sa arate asa din cauza iubitului! A ramas oarba, cu leziuni pe creier. Nici macar prietenii nu o mai recunosc.

Maria Lebedeva era cea mai frumoasa studenta de la drept si isi dorea sa devina un avocat de succes. Avea toate sansele sa aiba viata pe care o visase daca nu ar fi trecut printr-un teribil accident de circulatie in 2016. Tanara asta superba a ajuns sa arate asa din cauza iubitului!

Tanara avea doar 23 de ani cand a ramas oarba si cu leziuni pe creier dupa ce iubitul sau a avut o criza de nervi la volan si a trecut pe lumina rosie a semaforului. Accidentul in urma caruia Maria a devenit o cu totul alta persoana s-a produs in Novosibirsk, sudul Rusiei. Din august 2016 tanara traieste intr-o continua agonie si isi doreste ca prin transformarea radicala sa atraga atentia si totodata ajutorul medicilor intrucat nu-si permite sa plateasca pentru tratamentele medicale necesare.

Cu toate ca nici macar prietenii nu o mai recunosc, Maria si-a stabilit un target considerat de multi nebunesc si anume sa devina insotitoare de zbor. De asemenea tanara s-a apucat sa cante ca o forma de terapie intr-un grup de persoane cu deficiente de vedere.

studenta superba mutilata dupa accident

studenta superba mutilata dupa accident

Tanara asta superba a ajuns sa arate asa din cauza iubitului!

Maria se afla in masina cu iubitul ei de 4 ani, Andrey, in momentul in care a avut loc accidentul. Se pare ca baiatul a avut o iesire nervoasa din cauza ca tanara intarziase jumatate de ora. „Intarziasem si cand am ajuns la el era nervos.

Cand eram in masina tipa la mine”, isi aminteste Maria clipele de cosmar. Yanarul accelerase foarte tare si a trecut in viteza de semafor intrand frontal in alta masina. Maria a fost singura accidentata.

Cand a venit s-o viziteze in spital tanarul nu si-a cerut iertare, ba mai mult decat atat a spus ca vina e a amandurora. „Crezi ca sunt singurul vinovat pentru accident? Amandoi suntem. A spus el. M-am enervat cand am auzit asta. Se comporta de parca nu ar fi avut nicio vina. Nu avea nicio urma de regret. Mi-e greata sa-mi amintesc acele momente”, a marturisit Maria potrivit Daily Mail.

studenta superba mutilata dupa accident

sursa FOTO: Siberian Times

Publicat: 29 mart. 2018, 14:06 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă