Sylvester Stallone a ajuns de nerecunoscut! Operațiile estetice i-au distrus fața – FOTO

Publicat: 03 Feb. 2020, 11:25 Vedete

Sylvester Stallone a ajuns la vârsta de 73 de ani și este unul dintre cei mai respectați, urmăriți și iubiți actori din întrega lume. ”Dependența” de operații estetice l-au transformat însă complet. 

Actorul s-a născut în data de 6 iulie 1946 la New York. El a devenit o legendă printre actori, după ce a jucat în ”Rocky” și ”Rambo”. În anii 1980, el a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul ”Creed”.

Sylvester Gardenzio Stallone este numele întreg al actorului. Părinții lui au divorțat când el avea 11 ani. El mai are un frate mai mic, Frank jr., și o sora – după tată -, Toni Ann.

Prima ecranizare în care a jucat a fost chiar ”Bananas”, în 1971.

Mama lui Sylvester Stallone, mutilată de operațiile estetice

Jacqueline Frances Stallone este mama legendarului ”Rocky”. Ea este astrolog american, dansator și promovează wrestlingul feminin. Femeia are 98 de ani. Foarte multe persoane nu-i pot ghici vârsta, din cauza operațiilor estetice, aprope că este întinerită cu vreo 30 de ani!

Sylvester Stallone a luat calea intervențiilor estetice

Vă vine să credeți sau nu, dar actorul a apelat și el la intervențiile estetice pentru a acoperi un rid, o cută sau pielea lăsată. Presa străină ar susține că Sylvester Stallone ar avea zeci de operații estetice. Dar care să fie, oare, adevărul? El ar fi luat ”calea” mamei sale, Jacqueline, și ar fi devenit dependent de botox. De asemenea, ar fi făcut și tratamente de înfrumusețare.

Cel mai probabil, ”dependența de botox” ar fi pornit din 1990, când a filmat pentru ”Asasini”. El ar fi încetinind îmbătrânirea cu infecții cu botox.

Publicat: 03 Feb. 2020, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă