Sutienele Ta Ta pe care femeile si le doresc! Cum le ajuta aceasta inventie

Publicat: 06 Aug. 2017, 19:11 Beauty & Style

Sutienele Ta Ta pe care femeile si le doresc au fost inventate de Erin Robertson. Acestea sunt concepute din acelasi material ca si un prosop. Sunt ideale pentru persoanele cu sani mari si care sufera de caldura, informeaza boredpanda.com.

Sutienele Ta Ta sunt ca o esarfa cu cupe sau ca o balanta din textile. Acestea se pun dupa gat si fiecare san se fixeaza la locul lui. Fiecare cupa are rolul de a ridica sanul pentru a nu mai atinge pielea de sub el. Astfel se evita transpiratia de sub sani.

Sutienele Ta Ta nu transpiri sub saniAcest sutien-esarfa a fost conceput special pentru femeile cu sani mari. Acestea au de suferit adesea in sezonul cald din cauza temperaturilor care le fac sanii sa transpire. Din acest motiv, multe din ele se irita sub sani. Dar cu sutienele Ta Ta, acest lucru nu se va ma intampla.

Sutienele Ta Ta nu transpiri sub saniIn plus, aceste noi obiecte vestimentare pot fi purtate si la SPA, sauna sau plaja. Sunt bune si pentru mamicile care alapteaza datorita materialului. Textilele folosite sunt moi, nu irita sfarcul si absorm laptele. Sutienele au pretul de pornire de 45$.

Citeste si: „Sutienele glont, moda anilor 1940-1950! Imaginile in care femeile erau considerate extrem de sexy”

Publicat: 06 Aug. 2017, 19:11 Beauty & Style
Pe aceeași temă