Surpriză de proporţii! Cine va prezenta emisiunea ”Vorbește lumea” după plecarea Lorei

Publicat: 15 Jun. 2021, 08:47 Vedete

Timp de 5 luni, Lora a fost alături de Cove în emisiunea ”Vorbește lumea”. Cei doi au făcut o echipă extrem de apreciată, însă artista a decis că este momentul să se retragă. După acest moment, fanii emisiunii s-au întrebat cine o va înlocui pe frumoasa blondină, iar recent s-a aflat acest detaliu. 

Se pare că şefii de la PROTV au decis cine va fi alături de Cove în fiecare dimineaţă. Dacă până acum prezentatorul TV avea doar o singură colegă, în ajutorul său a venit o gaşcă mare.

Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt cei care vor aduce alături de Cove, buna dispoziţie în casele oamenilor.

”Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a declarat Sore.

”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a spus și Viviana Sposub.

Lora, mesaj emoţionant după plecarea de la „Vorbește Lumea”

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă de la „Vorbește Lumea” pentru a avea grijă de ea și de copil, Lora i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa PRO TV. Simpatica artistă și Cove au format o echipă închegată dar se pare că Lora a decis că este momentul să se ocupe mai mult de ea și de ceea ce va urma, mai ales că vor începe și concertele și evenimentele.

 ”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului „Pup-o, mă 2”. Povestea „Vorbește Lumea” merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă