Super-topul vedetelor care și-au „pierdut” slipii la plajă! Pe ce loc se află Andreea Bălan, Ioana Filimon și Loredana Chivu

Publicat: 17 May. 2020, 21:37 Vedete

Știind probabil că sunt urmărite de ochii curioșilor de pe plajă, vedetele noastre au oferit un spectacol gratis… de dezinhibiții! Se întâmpla, evident, în perioada în care verile erau fără restricții și weekend de weekend toată florea cea vestită din showbiz încerca să profite cât mai mult de soare și apa mării. CIAO.RO vă prezintă un top 30 al vedetelor care au gafat erotic din cauza costumelor de baie! 

Trăim momentan doar cu nostalgia verilor de foc pe care le petreceam anii trecuți la mare, fără nicio interdicție. Așa am creat și acest top 30 al vedetelor care au ”gafat” erotic pe plajă pentru că se bucurau odinioară de sesiuni lungi de plajă și gesturi obraznice, fără să le pese cine se uită la ele.

Am putea spune că cel mai relevant exemplu din acest top îl reprezintă Andreea Bălan, care bagă mâna în slipi, și ”săpa”, până când … numai ea știe ce găsea acolo! A foat și pe punctul de a rămâne (pardon de expresie) în fundul gol!

Bianca Drăgușanu a fost și ea surprinsă în timp ce trage de slip tot mai sus, de frică să nu-i alunece de tot, din cauza cremelor pe care și le întindea pe corp non stop.

În cazul Antoniei nu știm ce să zicem, dacă era pe punctul de a face vreun ”accident” din cauza slipilor, de și i-a tras atât de sus, sau poate doar a vrut să evidențieze anumite părți anatomice. Numai ea știe! restul lumii doar s-a bucurat de ce a văzut…

Ioana Filimon, posesoarea unui funduleț perfect, a trăit și ea cu puțină spaimă în suflet chiar în momentul în care încerca temperatura apei. A simțit că slipul îi joacă feste, așa că a început să-l aranjeze în cel mai erotic mod cu putință.

Acestea sunt doar câteva exemple. Vă invităm să aruncați o privire pe top și să faceți constatarea!

Publicat: 17 May. 2020, 21:37 Vedete
Pe aceeași temă