Suferinţa din viaţa lui Mihai Petre de care puţini au ştiut: „Boala asta necruțătoare a căzut ca un trăsnet”

Publicat: 17 May. 2020, 12:03 General

Mihai Petre este una dintre cele mai îndrăgite personalități ale showbiz-ului autohton. Chiar dacă celebrul jurat apare mereu cu zâmbetul pe buze în faţa telespectatorilor, viaţa acestuia nu a fost întotdeauna uşoară. 

Mihai Petre a devenit cunoscut în primul rând datorită performanţelor sale profesionale. Pentru Mihai, dansul este mai mult decât o pasiune, este și ceea ce îl leagă de mulți oameni dragi din viața lui.

A început să practice dansul la vârsta de 8 ani, iar la 14 ani deja devenea un campion național, în dansul sportiv. Totodată, datorită dansului Mihai Petre a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină și soție, Elwira, în anul 2001. Inițial, aceștia au fost parteneri de dans și au câștigat împreună numeroase concursuri tematice.

Mihai Petre a moştenit talentul de la tatăl său

Cel de la care a moștenit talentul artistic a fost chiar tatăl lui, Marian Petre. Din păcate, însă, bărbatul s-a stins din cauza unei boli cumplite.

La acel moment, Mihai Petre a traversat o perioadă care l-a marcat puternic. Mama acestuia a oferit în urmă cu ceva timp mai multe detalii despre drama prin care a trecut celebrul artist.

Se pare că, juratul Românii au Talent și-a văzut tatăl dansând ultima oară pe 23 martie 2005.

Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r.: cancerul) a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste, cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, povestea Coca Petre, mama juratului.

Publicat: 17 May. 2020, 12:03 General
Pe aceeași temă