Știrea care a îngrozit: ”Carmen Tănase a decedat într-un accident rutier”. Care a fost reacția actriței

Publicat: 12 Oct. 2020, 14:00 Vedete

Actrița Carmen Tănase a fost victima unui fake news care i-a speriat familia, dar și prietenii: ”Carmen Tănase a decedat într-un accident rutier”.

O știre falsă a circulat o perioadă pe internet și o vizează în mod direct pe celebra actriță Carmen Tănase. S-a scris despre aceasta că ar fi murit în urma unui accident rutier, iar site-ul care a postat știrea respectivă este, de fapt, unul din Africa de Sud, iar o persoană s-a oferit să cerceteze acest lucru. De asemenea, pe contul de Facebook i-au venit și mesaje cu amenințări din partea unor conturi false.

”Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune și nu ”altceva”!”, a scris atunci Carmen Tănase pe Facebook.

Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune si nu “altceva”!

Publicată de Carmen Tanase pe Joi, 18 iunie 2020

”Au venit pe messenger niște mesaje de amenințare, de pe conturi false. Nu m-am temut nicio secundă. Nu cred că fac rău cuiva dacă îmi spun părerea așa cum fac și alții. Nu am aflat cine a făcut asta, dar am înțeles că e complicat, e nevoie de IT-iști, dar eu nu m-am temut. Adică, nu m-am temut să ies din casă, să traversez strada. Acum, fiecare face cum îl taie capul”, a povestit Carmen Tănase în emisiunea lui Mihai Gâdea, arată wowbiz.

”Nu am aflat de unde a pornit știrea, dar nu am făcut eforturi extraordinare pentru a afla cine a scris acea știre. Cineva a fost amabil și a zis o să cerceteze, dar mai mult decât să aflu că este un site din Africa de Sud, nu am putut. Și nici nu știu ce aș putea să fac mai departe, să-i dau în judecată… Nu e prima dată când se întâmplă lucrul ăsta. Știri despre actori care au murit, dacă dai o căutare o să vezi că e plin google-ul cu astfel de știri”, a mai spus actrița.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Oct. 2020, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă