Ștefan Bănică Junior a urcat pe scenă în cea mai grea zi din viața lui: „Am jucat la teatru cu tata mort în biserică”

Publicat: 20 Nov. 2019, 08:44 News 2

Ștefan Bănică Junior a dezvăluit în cadrul unui interviu, cea mai grea zi din viaţa sa. Marele actor a fost nevoit să urce pe scenă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce regretatul său tată a decedat.

Ştefan Bănică Jr a povestit faptul că a jucat într-o piesă de teatru deși tatăl lui, Ștefan Bănică, încetase din viață, iar sicriul cu trupul lui neînsuflețit era la capelă.

Chiar dacă sufletul îii era sfâşiat de durere, actorul şi-a făcut datoria în faţa publicului său.

„Eu am jucat „Desculţ în parc” cu tata mort în biserică”, a declarat Ștefan Bănică Junior într-o emisiune TV.

Ştefan Bănică Jr. , cea mai frumoasă amintire cu tatăl său

Ștefan Bănică Jr. a povestit una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de tatăl lui, Ștefan Bănică, pe scena teatrului românesc. Cântărețul participase chiar la o premieră.

„Aveam cinci ani şi mi-am dorit mult să merg la premiera celebrei piese O scrisoare pierdută, eram în primul rând cu mama mea. Tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi eu o întrebam: ”Când scoate sabia? Când scoate sabia?”. Atunci nu ştiam că iau parte la o premieră care va intra în istoria teatrului românesc. Tata m-a ridicat şi m-a pus lângă toţi actorii mari: Petrică Gheorghiu, Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Rodica Tapalagă, Mircea Diaconu. Eu am început pe scena Teatrului Bulandra, unde în urmă cu atâţia ani am păşit prima dată”, a povestit Ștefan Bănică Junior, conform Antena 3.

Publicat: 20 Nov. 2019, 08:44 News 2
Pe aceeași temă