Stai la curte si ai iaz? Cum iti faci un acvariu inedit, chiar in gradina! Copiii vor fi incantati VIDEO

Publicat: 20 apr. 2017, 16:11 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Stai la curte si ai iaz? Cum iti faci un acvariu inedit, chiar in gradina! Copiii vor fi incantati VIDEO

Daca stai la curte si ai iaz, atunci iti poti face singur acest acvariu inedit care ii va incanta pe copiii tai! Totul se realizeaza manual, cu putin efort, dar mare atentie! Ai nevoie de un acvariu si cateva bucati de metal.

Daca esti unul din romanii fericiti care au un iaz acasa realizat artificial de tine sau natural (daca te-a binecuvantat Dumnezeu cu o locatie langa lac), acum poti sa te bucuri de pesti fara sa ii tii in casa. Iti aratam cum poti sa construiesti un acvariu de exterior pe care nu trebuie sa il ingrijesti niciodata.

Exageram! Poate daca ploua, sa il mai stergi putin…

Cum se face

Ai nevoie de geamuri, Acestea trebuie sa fie la dimensiunea scheletului metalic pe care il vei realiza ulterior. Iei geamurile de acvariu si le lipesti intre ele cu silicon transparent. Ai grija sa nu ratezi vreun loc pentru ca va curge apa din el si ai stricat magia!

Ia cateva bucati metalice de forma patrata si goale pe interior. Poate ai noroc sa gasesti si la noi un kit ca cel din imaginile video. Formeaza un scaunel din ele pe dimensiunea exacta a acvariului. Fixeaza-l bine la incheieturi si apoi pune-l sa stea in picioare ca sa ii testezi durabilitatea.

Dupa ce l-ai facut stabil, ia bucati din plastic si infasoara partea superioara, ca in imagini. Dupa ce ai facut asta, ia rama metalica si pune-o in iazul tau, fixand-o bine cu picioarele in namol. Grija mare, scaunelul trebuie sa fie scufundat in apa in intregime!

Dupa ce ai facut asta, ia acvariul care are o singura parte neacoperita si pune-l cu gura in jos peste suport, apasand pe el ca sa il fixezi bine pe cauciucul de pe margini. Astfel se va realiza o mica presiune si sticla se va fixa. Scoate tot aerul din acvariu cu ajutorul unui aspirator care absoarbe si apa si gata!

Acum ai un acvariu in relief, in iazul tau, pe care il va admira toata lumea care vine in vizita la tine si de care nu trebuie sa ai grija!

Publicat: 20 apr. 2017, 16:11 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă