Transformarile pe care nimeni nu ti le arata! Ce se intampla cu body-builderii blindati de steroizi dupa ce se lasa de sport!

Publicat: 05 Oct. 2017, 14:04 Life

Ce se intampla cu sportivii care au luat steroizi dupa ce se lasa de sport!

De cele mai multe ori bodybuilding-ul merge mana in mana cu diferiti hormoni de crestere sau steroizi. Majoritatea persoanelor isi focuseaza atentia doar pe ceea ce se vede, pe exteriorul prezentat in reviste sau online. Cei mai multi dintre noi nu ne intrebam ce se intampla cu bodybuilderii dupa ce renunta la acest sport. Pentru ca foarte mult timp ei apeleaza la diferite substante precum hormoni de crestere (HGH), testosteron sau steroizi pentru a pune masa musculara intr-un timp foarte scurt, efectele adverse sunt foarte dure.

Dupa ce renunta la sport, cei mai multi dintre practicanti pierd masa musculara si raman cu un strat gros de tesut adipos. Fotografiile dovedesc ca odata cu incetarea de consumare a steroizilor trupurile culturistilor se micsoreaza vizibil, iar muschii isi pierd conturul bine definit. Mai mult decat atat, pe langa aspectul vizual care se poate observa perfect in fotografii, mai sunt multe aspecte mai „mascate” precum: impotenta, calvitia, cresterea pilozitatii pe fata si pe corp, intreruperea cresterii etc.

inainte si dupa concumul de steroizi 1

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Oct. 2017, 14:04 Life
Pe aceeași temă