Specialisti au creat melodia care iti va face bebelusul sa rada copios! Asculta ‘The happy song’ alaturi de micutul tau VIDEO

Publicat: 07 feb. 2017, 15:17 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Specialisti au creat melodia care iti va face bebelusul sa rada copios! Asculta 'The happy song' alaturi de micutul tau VIDEO

Expertii de peste hotare au gasit raspunsul la o intrebare pe care o au probabil multi parinti din lumea intreaga: ce gen de muzica adora copiii? Caspar Addyman, un expert in dezvoltarea copilului, si Lauren Stewart, un psiholog muzical, au fost angajati de U.K. baby food manufacturer Cow & Gate sa afle acest lucru. Si au facut-o producand si un cantec.

Cei doi, Caspar Addyman si Lauren Stewart, sunt castigatori Grammy, fosti cantareti si ea este mama unei fetite de 18 luni. Singurele instructiuni pe care le-au avut au fost: piesa trebuia să fie într-o cheie majoră, să fie simpla și repetitiva, cu o gamă largă si dinamică pentru a păstra copilul surprins și atent.

Melodia trebuia sa fie uptempo, asemanatoare cu bataile inimii unui copil (care sunt mai rapide decat ale adultilor), sa contina vocea unei femei, ‘ideal intregistrata in prezenta unui copil’. Studiile anterioare au demonstrat ca bebelustii tind sa fie partiali cu tonurile cantate de femei in jurul sugarilor.

„Secretul a fost sa facem cantecul haios si social”, a spus Addyman citat de time.com. Cei doi au mai aflat, dupa ce au stat de vorba cu mai multi parinti, ca sunetele la care bebelusii rad adesea sunt interjectii ca “beep beep” sau „boo”. Dupa aceste cercetari, Caspar Addyman, un expert in dezvoltarea copilului, si Lauren Stewart, un psiholog muzical, au venit cu rezultatul final: The Happy Song. Da-i un play si spune-ne daca bebelusului tau ii place!

Publicat: 07 feb. 2017, 15:17 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă