Speak, te-a cam dat la o parte un pic? Ștefania a devenit suspect de apropiată cu prietena ei

Publicat: 24 Feb. 2020, 21:33 Vedete

S-a slăbit lanțul de iubire? După experiența ușor traumatizantă pentru Speak, din Asia Express, artistul a declarat că a avut tot sprijinul în iubita lui, Ștefania. Nu și invers, după spusele brunetei, puțin dezamăgită de comportamentul iubitului ei pe durata competiției. Drept dovadă că, imediat ce au ajuns acasă, aceasta a căutat ”refugiu” în brațele unei prietene. 

Speak și Ștefania au participat poate la cel mai dur test al relației lor, experiența Asia Express, care nu doar că nu a fost deloc ușoară, ci a lăsat și ”urme” adânci asupra lor.

Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat„, a mărturisit Speak, recent, în cadrul unei emisiuni.

A avut nevoie de terapie şi nu i-am dat, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea„, a mai spus iubita lui Speak.

În cele din urmă, Speak și-a făcut curaj și a ieșit din casă, nu singur, ci cu Ștefania. Paparazzii CIAO.RO i-au surprins într-un mall din București, în timp ce așteptau un alt cuplu pentru a merge împreună la un film. Se vede de la o poștă că experiența acestei emisiuni a fost ”moartea pasiunii” pentru celebrul cuplu, pentru că atât Speak, cât și Ștefania, au stat numai cu ochii în telefon, nu au schimbat două cuvinte, iar în momentul în care prietenii lor au sosit la locul întâlnirii, Ștefania și-a sufocat amica: a luat-o de mână și nu i-a mai dat drumul până au intrat în sala de cinema.

Cu toate astea Speak a mărturisit că Ștefania este femeia care i-a oferit până acum toate motivele s-o ceară de soție.

Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Noi nu sărbătorim Sfântul Valentin sau Dragobetele. Mi se pare că e așa, un pretext… (Nu avem nevoie). Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Deși ce doi se bucură acum că au participat la emisiune, cea care a vrut și a insistat să meargă a fost Ștefania. Ea și-a dorit să încerce această experiență unică și să își testeze limitele. Chiar dacă la început, Speak a fost reticent, acum se bucură că a urmat-o pe iubita lui.

Speak şi Ştefania nu formează un cuplu numai în viaţa de zi cu zi, ci şi pe scenă. Artistul i-a insuflat iubitei sale dragostea pentru muzică şi a încurajat-o să demareze propriul proiect muzical.

 

Publicat: 24 Feb. 2020, 21:33 Vedete
Pe aceeași temă